14 Nisan 2011 Perşembe

Dursunbey İstasyon Yolunda Kaza

14 Nisan 2011 Perşembe 13:08
Dursunbey İstasyon Yolunda Kaza Meydana geldi. Kazada üç araç birbirine girdi. Yaralılar Dursunbey Devlet Hastanesine Kaldırıldı.

Dursunbey İstasyon Yolunda Kaza Meydana geldi. Kazada üç araç birbirine girdi. Yaralılar Dursunbey Devlet Hastanesine Kaldırıldı.
Dursunbey İstasyon Mahallesi yol güzergahı, çardaklı çeşme yakınlarındaki virajda bir araç yolun kaygan olması nedeniyle kayarak karşıdan gelen diğer bir araçla çarpıştı. Üçüncü araçta kaza yapan araçlara çarpınca zincirleme kaza meydana geldi.
Havanın yağışlı olması nedeniyle kaygan olan yolda meydana gelen kazada yaralılar var. Yaralılardan Salih ÖZKAN, Mehmet ve İsmiye ÇAYIR ile Yaşar GÜL olay yerine gelen Ambulansla Devlet Hastanesine sevk edildiler.
10 VS 603, 10 ZD 369 ve 10 VR 154 Plakalı araçlar yolun kaygan olması sebebiyle birbirlerine çarptılar. Kazada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, olayda yaralanan şahıslar ambulansla hastaneye sevk edildiler. Kazada yaralananların durumunun üçünün iyi olduğu, bir kişinin ise Balıkesir'e sevk edildiği bildirildi.
Kazanın meydana gelmesinin ardından olay yerine gelen Polis ekipleri, yol trafiğini kontrol altına alarak güvenliği sağladılar. 112 Acilin olay yerine gelip yaralıları Dursunbey Devlet Hastanesine sevk etmesinin ardından ise İtfaiye olay yerine gelerek kazadan sonra yola dökülen yağ ve yakıt artıklarını başka bir kazaya sebebiyet vermemesi için tazzikli su ile temizlediler. Polisin olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.
www.dursunbey.com

0 yorum:

Yorum Gönder